Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

noodle burger

Xin Lu en Gilles Schepens willen Europa veroveren met hun Noodle Burger

Foodtrucks, iedereen kent ze wel. Een lekker hapje eten aan een kraam op een festival dat heeft iedereen al eens gedaan. Maar gewoonlijk eet je dan niet veel meer dan een hamburger, een pak friet of wat pasta. Tijd voor iets anders, dachten Xin Lu en Gilles Schepens. Tijd voor Noodle Burger.

De Noodle Burger, een combinatie van Aziatische en Westerse keuken is al langer gekend aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, maar deze jonge ondernemers zijn van plan om Europa er mee te veroveren. Door een lekkere burger tussen twee krokante schijven noodles te leggen, samen met groentjes op Oosterse wijze en een geheim Aziatisch sausje brengen ze iets totaal nieuw aan de man.

Tussen al het studeren door werken ze naarstig aan de foodtruck waarmee ze de wereld zullen tonen hoe ongelofelijk lekker de Noodle Burger is. Uiteraard is dat niet vanzelfsprekend. Werken aan een foodtruck, plannen maken om deel te nemen aan events, actief zijn op sociale media en zorgen voor een nieuwe website, daar kruipt een hoop tijd in. Toen we Xin Lu en Gilles Schepens interviewden voor dit artikel kwamen ze net van de les. Ze zitten allebei niet stil.

Gelukkig hebben ze een hoop mensen om op terug te vallen als ze hulp nodig hebben. Het was dan ook de grootste tip die ze konden geven aan iedereen die zelf een bedrijf zou willen beginnen. Netwerken klinkt als iets pretentieus, maar Xin en Gilles hebben veel kunnen putten uit de goede raad en hulp van de mensen rondom hen.

Ook werden ze ondersteund door Karel de Grote Hogeschool, waar beiden KMO Management studeerden tijdens het starten van hun bedrijf. Noodle Burger begon als een project op school, ze kregen tips van lectoren waardoor ze een klankbord voor hun ideeën hadden. Zo zie je maar, je staat er nooit alleen voor als je wil werken aan een project dat misschien wat gek klinkt.

Zien we binnenkort overal Noodle Burger restaurants? Als het van de ambitie van Xin en Gilles afhangt wel. Maar eerst zullen ze focussen op wat voor hen ligt: de foodtruck volledig afwerken en voor de eerste keer hun coole burger aan de man brengen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we zelf een Noodle Burger kunnen proeven.

www.facebook.com/n00dleburger

​www.noodleburger.be

 

noodle burger
foodtruck