Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Open Kotdag

Nieuws

Wordt Antwerpen jouw studentenstad volgend jaar?

Zet zaterdag 11 maart alvast in je agenda, want dan staan er verschillende activiteiten op het programma in Antwerpen voor onze toekomstige studenten. Je bent welkom in de verschillende Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs om studiegerichte vragen te stellen, je krijgt de kans om het kotleven op te snuiven én je ontdekt hoe enkele studenten hun studie combineren met het ondernemersschap.

Marketing, Verpleegkunde, TEW of Farmaceutische Wetenschappen. Welke richting moet ik kiezen?

De Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs zetten hun deuren open voor alle toekomstige studenten. Ben je nog niet zeker van je studiekeuze? Twijfel je tussen bepaalde richtingen? Of heb je nog andere vragen? Kom dan zeker langs in deze verschillende instellingen! Hier vind je alle informatie terug per instelling.

Hoe is het leven op kot?

Ben je van plan om volgend jaar op kot te gaan in Antwerpen, maar weet je nog niet goed hoe je best aan je zoektocht begint? Ga je voor een kamer met gedeelde keuken of kies je eerder voor een studio? Het antwoord op jouw vragen vind je tussen 10 en 18 uur tijdens Open Kotdag. De rondleiding start met een ontmoeting in GATE15 waar je in een notendop alle nuttige informatie ontvangt. Hierna geeft een Antwerpse student je een rondleiding geven doorheen de studentenwijk en bezoek je enkele koten. De ultieme kans om vragen te stellen aan de enige echte experten in het kotleven: de kotstudenten zelf. Vergeet je niet in te schrijven via www.openkotdag.be!

(adres: Kleine Kauwenberg 15, 2000 Antwerpen)

Studeren en ondernemen, kan je dit combineren?

Verder maakt TAKEOFFANTWERP van deze gelegenheid gebruik om Antwerpse student-ondernemers een platform te geven. Je kan er kennismaken met de personen achter GrandEleganza, Seveto, Cartistic, Noodleburger, Uni-Cycle en Ori Omi. Verder kan je bij TAKEOFFANTWERP terecht met al jouw vragen over studeren en ondernemen in Antwerpen.

(adres: Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen)

Tot zaterdag!