Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Wat zou jij met 50 euro doen?

Begint je studentenbudget ook te slinken? Na alle feestjes, cafébezoeken, cantussen en dopen schiet er bij ons alleszins niet veel meer over. Op StuDay zaten onze zakken nog vol en deelden we aan studenten figuurlijk vijftig euro uit. Wat zouden ze daarmee aanvangen, was onze vraag.

Vijftig euro doneren aan een goed doel? Kenzo zou er geen moment aan twijfelen. "Al ga ik wel op zoek naar een organisatie die me na aan het hart ligt. Niet zomaar het eerste het beste goede doel zou het geld krijgen."

Lukas speelt op safe en zou het geld opzij leggen. "Het zal dan wel eens van pas komen. Ik spaar bijvoorbeeld voor een nieuwe laptop, waarschijnlijk zou ik het daaraan spenderen." Sarah is dezelfde mening toegedaan: "Ik ga er eens goed over nadenken aan wat ik dat geld uitgeven zou, maar ik zou het zeker even bijhouden."

Tom windt er geen doekjes om: "Ik zou een aantal kratjes Carapils kopen, onder het motto dat geld moet rollen." Robin en Stef vallen hem bij: "Vijftig euro? Da's voor bier. Simpelweg: bier." Leven van de dauw, kunnen we ze ongelijk geven?

Chris is een beetje een vreemde eend in de bijt, hij zou met zijn geld belwaarde kopen. "Het is belangrijk dat je bereikbaar bent", legt hij uit. Zijn woorden zijn nog niet koud of zijn mobieltje gaat af. "Zie je wel."