Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Wat is nieuw op StuDay 2018?

Tel jij ook af naar StuDay 2018? Het StuDay team is druk in de weer geweest om deze editie nog meer te laten spetteren dan de vorige. Tijd om eens stil te staan bij wat er - naast de locatie Spoor Oost - nog zoal nieuw is.

1. Ontsnap uit een escaperoom

Fan van Prison Break, Sherlock of afgesloten ruimtes? Laat je opsluiten in een escaperoom! De kunst is om zo snel mogelijk de puzzel op te lossen en je vrijheid terug te winnen. Let op: de blauwdruk van de escaperoom op je torso laten tatoeëren is niet toegelaten.

2. Culturele treinrit

Cultuurfanaten allerlande, verzamel u en trek naar de cultuurzone. Authentieke treinwagons worden daar met verschillende culturele acts ingevuld. Wat er precies op het culturele menu staat is nog een verrassing, maar wees gerust: het zal smaken.

3. Niet drie, maar vier stages

Ontdek dit jaar vier stages op StuDay! Met als nieuwkomer de Foute stage: denk aan marginale meezingers en botsauto’s. Liefhebbers van House en Techno gooien hun benen los bij de stage met Club Vaag en Bar Helder als hosts. Wie opstaat met Kendrick Lamar en gaat slapen met Destiny’s Child zal niet weg te slaan zijn bij de Urban Stage. Of posteer aan de Mainstage voor weergaloze live-acts als TheColorGrey en Sons.

4. Karaoke op een fiets

Wek je innerlijke Beyoncé en zing de longen uit je lijf bij de karaokefiets. De fiets toert het terrein rond en stopt een micro onder de neus van al wie (zijn gebrek aan) zangtalent met StuDay wil delen. Wij oefenen alvast Verover mij van Niels Destadsbader voor de spiegel.

5. Zotte sporten

Sport is nooit ver weg op StuDay. Nieuw dit jaar zijn een heleboel maffe groepsactiviteiten, zoals een parcours met rolstoelen, voetbal met alcoholbrillen en geblinddoekt autorijden. Het klinkt onverantwoordelijker dan het is. Plezier verzekerd!

 

http://www.studay.be/
Gratis en voor niks voor alle studenten
27/09/2018
​13u30-22u

Spoor Oost Antwerpen