Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

buzzkruit

Nieuws

Vind je droomstage of –job op Buzzkruit!

Wanneer iemand je vraagt wat je studeert, volgt altijd die standaardvraag: ‘en wat wil je daarmee gaan doen?’ Om nu op het volgende familiefeest een fenomenaal antwoord te hebben, helpt Buzzkruit je op weg of je nu net bent afgestudeerd, in je laatste jaar zit, of in het midden van je studie.

Buzzkruit is een jobevent voor jonge, ambitieuze creatives die staan te popelen om aan hun carrière te beginnen. Of je nu een toffe stageplaats zoekt, of je ideale vacature, in een ongedwongen sfeer kom je rechtstreeks in contact met toonaangevende bedrijven. Zo kan je direct je talenten, je visie en je kwaliteiten bij hen op tafel smijten. Vergeet daarvoor niet je CV of portfolio mee te nemen. Een straffe babbel zal ook zeker helpen om hen te overtuigen van je kunnen.

Zin om nieuwsgierige werkgevers te ontmoeten? Het is hem allemaal te doen op 23 november in de Mezzanine van de Parkloods in Park Spoor Noord van 16u tot 19u. Buzzkruit vindt plaats tijdens Us By Night, de creatieve hoogmis van Antwerpen, zeker de moeite waard om ook te bezoeken. Inschrijven voor Buzzkruit is verplicht, maar volledig gratis en dat doe je hier. Let op! Een ticket voor Buzzkruit geef je geen gratis toegang tot Us By Night. Voor extra info en de deelnemende bedrijven surf je naar de website.