Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Vijf redenen waarom Spoor Oost het nieuwe Spoor Noord is

Dit jaar gaat StuDay niet meer door in Park Spoor Noord, maar stelt zijn kamp op in het superhippe Spoor Oost. Bang dat je Park Spoor Noord gaat missen? Niet getreurd, wij geven je vijf redenen waarom Spoor Oost toch het nieuwe Spoor Noord is. 

1. Spoor Oost ligt niet vol met gras. "Maar dat is toch een nadeel?", hoor ik jullie denken. Dan hebben jullie nog nooit met nieuwe witte sneakers je een weg gebaand door een grasveldje of je met die lichte broek neergeplant op een grasperkje. Gaat er moeilijk uit hoor, die vlekken! Of heb je nog nooit rechtgestaan na een gezellige zitsessie in het gras met een vochtige derrière van de dauw? Daar voel je je toch niet goed bij? Weg ermee, met dat verschrikkelijke gras! 

2. Ben jij het ook niet stilaan beu om steeds je waardevolle tijd te moeten steken in het uitspreken van Park Spoor Noord? Pff, er komt precies geen einde aan die naam, wat een tijdsverspilling! Het was dan ook met onze tijdsbewuste studenten in het achterhoofd dat we kozen voor een locatie met een vlotte naam als Spoor Oost. Zo hoef je je kostbare seconden niet onnodig te verspillen, nietwaar? Juist ja, graag gedaan. 

3. Ben jij ook op zoek naar een nieuw thema voor je Instagrampagina en ben je dat boho-chic gedoe ook meer dan beu? Ja, we snappen het, parkjes, bomen en lichtjes zijn gezellig en pittoresk. Maar weet je wat pas echt hip is? Urban jungle! Bombardeer je vrienden tot professionele fotografen en laat je StuDay-outfit eruit springen tegen een achtergrond van industriële kranen, oude treinwagonnetjes en de hangars van de Scheldekaaien. Laat je mede-Instagrammers maar bomen knuffelen en bloemen in hun haar steken, jij weet tenminste wat écht in is. 

4. Naast een geweldige toekomstige locatie voor StuDay, is Spoor Oost ook al de thuishaven geweest voor dé Antwerpse Sinksenfoor. Als het goed is voor de legendarische Antwerpse kermis, dan kan het ook niet verkeerd zijn voor onze legendarische Antwerpse studentenwelkom, toch? Dat dachten wij ook. Om het met de woorden van een groot denker van onze tijd te zeggen: It's gonna be legen...wait for it...dary!

5. Iedereen heeft het steeds over het hippe Antwerpen Noord of Antwerpen Zuid, daar is 't nieuwe ondertussen ook al wel af. Maar heb je ooit als eens gehoord over Antwerpen Oost? Exact. Kom naar StuDay en kom mee Antwerpen Oost op de kaart zetten. Noord of Zuid is zó 2017, Oost is pas echt de toekomst.

www.studay.be