Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

STUDY360: vijf locaties voor pauzepakkers

De vijf beste studielocaties om de boeken (even) aan de kant te schuiven en het er eens goed van te pakken.

Aquafin

Aquafin heeft een gezonde pauzeomgeving: fiets op het Geitepad midden in het groen of haal een frisse neus in het Park van Eeden. Niet getreurd voor wie de drukte van de stad al mist, want de A12 met al haar winkels is niet veraf.
 

Nokia
In de ontspanningsruimte van de Nokia medewerkers word je meester in de cafésport. Aan de pooltafel knikker je al je medestudenten van de mat en op het dartsbord gooi je na een tijdje met gemak bull’s eye. Wanneer een hongerke opspeelt schuif je mee aan in het Révo bedrijfsrestaurant.
 

Park Lane

In Park Lane is het tijdens de pauze plonzen geblazen: een zwembad én een jacuzzi staan voor de studenten ter beschikking. Geen waterrat, maar wel zin in beweging? State of the art fitnesstoestellen stillen je sporthonger. Op de koop toe kan je een babbeltje slaan met de bewoners van het woonzorgcentrum.
 

PSA

‘Geen betere ontspanning dan een yogasessie’ is bij PSA het motto: op donderdagmiddag bieden ze aan alle studenten yoga@work aan. Train, rek en stretch al je spieren opdat je zen die cursussen kan doornemen. Aan eetgelegenheden geen tekort op het Eilandje en frisse lucht snuif je op in Park Spoor Noord.
 

Urban City

Pingpong is de perfecte blokpauze: niet al te afmattend maar je beweegt genoeg. En je blok-besognes zijn zo verleden tijd als je een paar keer goed tegen dat balletje mept. Op de vierde verdieping vind je een hippe refter met koffie in overvloed.