Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nottebohmzaal

Nieuws

STUDY360: Let's go!

The word is out! Op facebook en Instagram konden jullie de sneak peeks van de locaties voor deze editie van STUDY360 alvast zien, maar nu verklappen we ze écht. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Oldies but goldies

Terugkijkend naar vorige edities en het stijgend aantal deelnemende studenten, kunnen we alleen maar besluiten dat studeren op een unieke locatie een topconcept is om de blok te overleven. Enkele van de locaties die vorig jaar al deelnamen, spannen zich ook deze blok voor jullie weer in. Uiteraard opent GATE15 zelf haar deuren en kunnen jullie hier 7/7 terecht in de Tarmac! In het weekend en de kerstvakantie kan je ook studeren in de Meet&Greet en in de vernieuwde Bar TAKEOFF_. Hou je van een ochtendwandeling of een fietstochtje, dan weet je vast en zeker nog wel de weg te vinden naar CEPA, Campus National, het Scoutshuis, Den Bell, het Letterenhuis, de Nottebohmzaal, het Havenhuis, Nokia of het MAS. Ook deze toplocaties zijn fan van het STUDY360-project en doen weer!

Newbies

Zoals elke editie willen we jullie natuurlijk ook verrassen met enkele nieuwe studieplekken! Jullie gaven al aan dat samen studeren dé nieuwe bloktrend is en dit hebben bedrijven goed begrepen. Co-workingspaces The CoFoundry, Stramien en House of Innovation stellen ieders 10 plaatsen vrij voor studenten die graag in een innovatieve omgeving studeren. Vind je het leuk wanneer je een mondeling examen hebt en je je nog eens deftig mag opkleden? Dan zullen havenbedrijf PSA Antwerp en de Bourlaschouwburg je zeker in de smaak vallen. Voor zo'n stijlvolle studielocaties laat je jouw joggingbroek maar beter thuis. Een heel andere studieomgeving is dan weer de Kapucijnenkerk op de ossenmarkt. Hier studeer je met zicht op het altaar en kan je de dag voor je examen nog een kaarsje branden. Voor de studenten die geen hele dag zonder koffie kunnen, is TOKO139 dan weer de ideale plaats. Hier hebben ze een koffiebar waar je als STUDY360-student korting krijgt op hun heerlijke koffie's. Heb je graag een actieve pauze? Houd dan zeker de kalender van Kavka in het oog, want naast studeren kan je hier ook deelnemen aan de sportactiviteiten die er plaatsvinden. En last but not least kan je ook gaan studeren in de gezellige en vooral geluidsdichte kelder van Het Brantijser!

Jullie zien het al: locaties genoeg om te studeren deze blok. Succes!