Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

MAS

Nieuws

STUDY360 komt er weer aan!

De blokperiode staat weer voor de deur en dit betekent dat ook STUDY360 binnenkort weer van start gaat! Met maar liefst 20 unieke locaties, bieden we aan meer dan 600 studenten een alternatief voor studeren tussen je kale kamermuren of in de koude bib.

STUDY360: dat is sociaal studeren.

Al 6 edities lang hebben jullie bewezen dat samen studeren dé manier is om de blok (en de examens) te overleven. Daarom hebben we ook deze keer niet stilgezeten en zijn we op zoek gegaan naar een versie lading studieplekken. Naast enkele oldies but goldies, zullen ook een 10-tal nieuwe toplocaties ons aanbod verrijken. Over welke locaties we het hebben, komen jullie deze vrijdag 1 december te weten! Ben je toch al wat nieuwsgierig? Houd dan zeker onze Facebookpagina en Instagram account in het oog. Hierop verschijnen dagelijks enkele sneak peeks. De studieplekken zelf ontdekken kan vanaf 11 december, dan start STUDY360 op de meeste locaties!

Om op een van de locaties te kunnen studeren moet je geen plaats reserveren, maar je moet je wel registreren! Dit kan je hier doen vanaf 1 december. Let wel op, alle codes worden op het einde van de blokperiode gereset, dus iedereen dient zich opnieuw te registreren.

Elke editie is een beetje anders. Check daarom op voorhand zeker altijd de openingsuren en de aanwezige faciliteiten per locatie op de STUDY360-website, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij hebben er alvast veel zin in! Jullie toch ook?