Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Den Bell

Nieuws

STUDY360: Instagramworthy blokplekken

Wil je tijdens de blok nog steeds je Instagram feed on point houden met mooie beelden? Ga dan blokken op een van deze vijf locaties; gegarandeerd dat ze elke blokdag instant Instagramworthy maken!

1. Den Bell

De OCD’er in ons kan zijn hart ophalen in het administratieve centrum van de Stad Antwerpen. Al is het niet voor de vloer in art-decostijl in de centrale hal, dan wel vanaf de welbekende wenteltrap. Een foto van bovenaf mag zeker niet ontbreken in je Instagram feed. Het is de klim dubbel en dik waard.

2. Letterenhuis

Hendrik Conscience die je in de gaten houdt bij het studeren? Dat moet vastgelegd worden! En als het even kan recht voor de prachtige glas-in-loodramen. En voor de gedichtenliefhebbers onder ons: als je goed zoekt, vind je een souvenirtje uit 2004 dat stadsdichter Tom Lanoye heeft achtergelaten.

3. Bourlaschouwburg

Leg voor dit shot je waterfles of Nalu-blikje maar even opzij. In deze 19e-eeuwse foyer ga je volledig voor chique, nonchalant nippend aan een kopje thee met je pink omhoog. Hopelijk is jullie motivatie om te studeren zo eindeloos als het plafond hier.

4. Rombit

Met zoveel glas vind je ongetwijfeld de perfecte spot om een nieuwe selfie te maken in het licht van de golden hour. Is je blok-outfit niet toonbaar voor je volgers? Geen nood: vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de Meir die je Instagram feed kan opfleuren.

5. Standaard Uitgeverij

Als je de boeken nog niet beu bent, kun je hier schaamteloos poseren voor een van de goed gevulde boekenkasten. Bovendien heb je hier de kans om je favoriete auteur tegen het lijf te lopen en ook dat moet natuurlijk vereeuwigd worden op Instagram. Oh, en vergeet het terras met uitzicht over de Schelde niet! De perfect plek om de wind door je haren te voelen na een lange dag studeren en een mooie foto à la Rose en Jack te trekken.

 

STUDY360, nog tot eind januari. Alle info en locaties: www.study360.be