Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Start-up Your Christmas!

 Op dinsdag 19 december kun je bij GATE15 unieke kerstcadeaus scoren van Antwerpse start-ups! Een DJ die jouw verzoeknummers draait, verrukkelijke versnaperingen en een fantastische inpakservice maken deze kerstmarkt compleet.

Heb je ideeën nodig voor heerlijke kersttraktaties? Kato Gateaux bezorgt jou alle benodigdheden. Ben je op zoek naar modieuze warmhouders van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Kleir AntwerpRockhopper Socks, Brunotte, Polythings, Balmoore en JAY, The Collective aan het juiste adres. Houd je van handgemaakte tassen met extra aandacht? Bij JolieMarie vind je unieke exemplaren. Wil je jezelf wat extra verzorgen deze kerst? StarringU heeft alle kennis in huis over natuurlijke verzorgingsproducten. Heb jij of je familieleden altijd problemen met inloggen? Dan is de slimme usb van Anykey hét kerstcadeau. Of verras je liever iemand met kunst op maat van Kunstgezind of illustraties van Dieter De Schutter? Fleur het kot van je lief op met de airplants van Planty Joy of handgeschilderde decoraties van Fatiha Bouj. Klink op de feestdagen met het Antwerpse bier van Brochus of serveer dé perfecte cocktail met de accessoires van Finnegans.

Tijdens dit kerstfeest help je niet alleen je vrienden en familie aan steengoede cadeaus, maar steun je ook nog eens Centrum Kauwenberg, het gekozen, goede doel voor Music for Life. Vraag dus met een warm gevoel je favoriete guilty pleasure aan bij de DJ, scoor een uniek kerstcadeau en laat je cadeaus subliem inpakken door GATE15. En wil je op de hoogte blijven van dit event? Check dit dan zeker via Facebook.


Start-up Your Christmas is een samenwerking tussen TAKEOFFANTWERP_, SINC, BarTakeoff en GATE15