Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

student ontvangt bezoeker in het stadsloket

Nieuws

Stad Antwerpen zoekt jobstudenten voor de zomervakantie

Waterrat of babbelkous, krachtpatser of handige harry? In de zomervakantie kan je mee de handen uit de mouwen steken voor de grootste stad van Vlaanderen. We zoeken heel wat jobstudenten voor de maanden juli, augustus en september. 

Hou je van afwisseling en ga je graag om met mensen? Zijn vriendelijkheid, op tijd zijn en correctheid jouw grote troeven? En wil je Antwerpen nóg straffer maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

60-tal verschillende vacatures

Er zijn heel wat uiteenlopende vacatures: vuilnisophalers, redders, straatvegers, sport- en jeugdanimatoren, onthaalmedewerkers, administratief medewerkers, en nog veel meer.

Als jobstudent kom je terecht op een van de vele werkplekken van de stad: een containerpark, Den Bell, een sociaal centrum, een stadsloket, een museum, een zwembad of een andere plek in Antwerpen.    
 

Nick vertelt waarom hij koos voor een studentenjob bij de stad:

Meer info

Interesse in een vacature?

  • Alle vacatures verlopen via dezelfde selectie. Solliciteer voor de algemene vacature ‘Jobstudenten zomer 2019’ en vermeld in je sollicitatieformulier het vacaturenummer van jouw keuze. Je vindt het nummer terug in het overzicht met alle vacaturenummers.
  • Solliciteren kan tot en met donderdag 28 februari. 
  • Solliciteren doe je online via de Talentbank van de stad Antwerpen.

Solliciteer nu