Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

SINC

Nieuws

Ontdek de ondernemer in jezelf op Future Entrepreneurship

Ben jij een student met een passie voor ondernemen? Dan ben je bij SINC aan het juiste adres. De Antwerpse studentenorganisatie rond ondernemerschap nodigt studenten uit voor Future Entrepreneurship, één van de grootste informatieve lezingen in België georganiseerd door studenten.

Het evenement, dat op woensdag 21 februari plaatsvindt, zal zich buigen over technologie en de toekomst van ondernemen. Tijdens Future Entrepreneurship zullen vier experts uitgenodigd worden om hun kennis te delen in verschillende domeinen: the future of sustainability, the future of artificial intelligence, the future of connectivity en the future of mobility. Naast deze flinke dosis informatie, kunnen aanwezigen ook hun ogen uitkijken op de aansluitende technologiebeurs. Daar mogen studenten de nieuwste technologieën zoals VR en Artificial Intelligence zelf eens uittesten.

SINC trakteert ons dit jaar opnieuw op een aantal indrukwekkende gastsprekers. Zo mogen we onder andere Solar Impulse verwachten, de uitvinders van een vliegtuig op zonne-energie en rasechte experts op het vlak van duurzaamheid. Verder wordt alles wat je moet weten over Artificial Intelligence uit te doeken gedaan door gastspreker Nell Watson. Daarnaast komen ook de Nederlandse bedrijven WeTransfer en Delft Hyperloop hun inzichten rond respectievelijk connectiviteit en mobiliteit in de toekomst delen en komt ook Stad Antwerpen langs om te praten over Smart Cities. Van een line-up gesproken!

Het evenement vindt plaats in de Zuiderkroon in Antwerpen. Je tickets reserveer je hier (twijfel echter niet te lang, want ze vliegen de deur uit).