Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

De Kotroute

Nieuws

Jonge creatievelingen gezocht voor De Kotroute 2017

In november is het weer zo ver: De Kotroute passeert Antwerpen! Dat is goed nieuws, want in plaats van te dienen voor slapen, studeren en/of uitkateren, kunnen Antwerpse studentenkamers zich nu ontpoppen tot ware galerijen. Jonge kunstenaars en muzikanten toveren met hun artistieke creaties je simpel kot om tot een cultureel hoogstandje! Ben je zo'n creatieveling, heb je een kot ter beschikking of help je graag mee aan dit uniek project? Dan is dit jouw moment!

Als jonge kunstenaar krijg je vrij spel om je bezoekers te verrassen met je werk binnen de setting van een knusse studentenkamer. Ideale gelegenheid om te tonen wat je waard bent! 

Als kothouder krijg je geen geld voor je kot open te stellen, maar kan je wel de ondernemer in jezelf aanspreken om wat extra centjes te verdienen. Een cocktailbar, frituurhapjes, een tapas-bar, je noemt het maar op! Zoek je wat geld om de kotkassa voor het volgende kotfeest te spijzen? Dan is je kot openstellen voor De Kotroute the way to go

Als vrijwilliger krijg je de kans om mee te werken aan dit uniek project, je krijgt bijvoorbeeld inspraak in het aanbod en verloop van De Kotroute. Als evenement voor en door jongeren, kan dit zeker tellen als toffe praktijkervaring en een unieke toevoeging op je CV. 

Meer info en mogelijkheid tot meedoen met De Kotroute vind je hier