Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

E-loop

Nieuws

Goede karma nodig? Doe de E-loop Challenge!

Heb jij ook nog wat goede voornemens waar te maken voor het nieuwe jaar weer begint? Doe dan mee aan de E-loop Challenge. Help Moeder Aarde én krijg een portie goede karma in de plaats!

Besef jij ook altijd op het einde van het jaar dat je weer geen enkel goed voornemen hebt waargemaakt? GATE15 helpt je uit de nood en geeft je een kans om het hele jaar goed te maken! Wat je ervoor moet doen? Je razendsnel inschrijven voor de E-loop Challenge, waar je het milieu een handje helpt door mee oplossingen te zoeken voor e-waste.

E-waste houdt het elektronisch afval in dat komt kijken bij ons verlangen naar steeds de allernieuwste digitale snufjes. Jammer genoeg wil dit verlangen ook zeggen dat onze oude elektronica en digitale apparaatjes snel worden afgedankt. Wil jij je geweten ook sussen door het milieu uit de nood te helpen? Registreer je dan voor de bootcamp waar je van 24 februari tot 26 februari met internationale knappe koppen zal samenzitten om een oplossing te bedenken voor e-waste. Zo help je Moeder Aarde uit de nood én maak jij dit jaar nog een goed voornemen waar! Meer info? Check dan zeker eens hun pagina. 

Opgelet: de inschrijven lopen tot zaterdag 1 december, dus wacht niet te lang met je goed voornemen!