Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

redactieteam

Nieuws

Gezocht: Redactieleden

Ons studentenredactieteam doorkruist de stad op zoek naar de nieuwste adressen voor de studentengids & Walkabouts, zorgt voor live verslaggeving én houdt jullie heel het jaar op de hoogte van de ins & outs in de stad, hoe zij hun studententijd beleven, de examens doorkomen, hoe hun zoektocht naar werk verloopt…
Kortom, zij tonen hoe mooi, gevarieerd, vervelend of boeiend het studentenleven in Antwerpen kan zijn!

Ben jij ook een social media-veelvraat, fanatieke blogger, heb je over alles en iedereen een eigen kijk, ontdek je nog elke dag nieuwe spots, trends en meer in de innovatieve stad die Antwerpen is of heb jij nog een unieke specialiteit die in onze redactieploeg ontbreekt? 

Wij zijn op zoek naar nieuwe redactieleden vanaf begin september.

Wat verwachten we van je?

  • We zijn op zoek naar verschillende profielen:  social media (twitter, instagram), video, fotografie, tekst,…
  • Gedurende het academiejaar zorg je per maand voor  drie redactionele bijdragen. Je werkt zowel aan zelfgekozen items als in opdracht aan onderwerpen aangebracht door GATE15.
  • Je wordt eenmaal per maand verwacht op een redactiemeeting in GATE15

Wij bieden

o   Een fijne bijverdienste in een nog fijnere werkomgeving

o   Een sluitend contract met vrijwilligersvergoeding (dit heeft als voordeel dat je dit werk kan combineren met een studentenjob aangezien het niet meetelt voor je 50-dagenteller). Deze vergoeding is maximaal 90 euro/maand afhankelijk van het aantal uitgevoerde opdrachten/bijdragen en verschillende voordelen in natura.

Selectie

Stuur ons vóór 4 september (info@gate15.be):

- jouw motivatie

- welk profiel jou op het lijf geschreven is

- een fotoreeks, korte video, redactioneel stuk of een reeks social mediaposts over je leven, ervaringen, bedenkingen,... als student in Antwerpen.