Annuleren
Zoeken
×
 • Geen resultaten

  We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

 • Aan het zoeken

  De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

GEZOCHT: cultuurambassadeur

Cultuurveelvraat of juist een groentje? Adem je cultuur of nog volop op ontdekking? Als cultuurambassadeur spit je de Antwerpse cultuurprogrammatie uit op zoek naar de ultieme Cultuurchequetips voor de Antwerpse student. Op Instagram Stories zet je de laatste expo in de kijker, capteer je de hoogste noten van een sopraan in de opera of kondig je op geheel eigen wijze een must see film aan.

Kortom. Heb je een eigen kijk op kunst en cultuur? Solliciteer uiterlijk zo 12 augustus via info@gate15.be.

Wie zijn wij?
GATE15 is een uniek platform voor en door studenten, middenin de studentenbuurt. Een vast team medewerkers, bijgestaan door een heleboel studentenmedewerkers, zet verschillende projecten op touw, zoals de Cultuurcheques, Studentengids, STUDY360, StuDay en veel meer.

Wie ben jij?

 • We zijn op zoek naar enthousiaste creatievelingen die mee het culturele aanbod in Antwerpen in de kijker willen zetten en zoeken verschillende profielen: social media, video, fotografie, tekst,…
 • Je wordt eenmaal per zes weken verwacht op een gezamenlijke brainstorm samen met het studententredactieteam. Deze gaan door maandagavond in GATE15.
 • Gedurende het academiejaar zorg je per maand voor twee redactionele bijdrages. Je schrijft tips voor het Cultuurcheques-aanbod op www.gate15.be/cultuurcheques en brengt culturele activiteiten in beeld via social media (Instagram Stories).  Je werkt zowel aan zelfgekozen items als in opdracht aan onderwerpen aangebracht door GATE15.
 • Je zet je redactionele vaardigheden in op StuDay, do 27 september 2018.
 • Je schrijft vlot en denkt graag mee over nieuwe creatieve content.
 • Schrijf je ook vlot in een andere taal? Geef dit dan zeker mee tijdens je sollicitatie.
 • Je bent student aan een Antwerpse Universiteit of Hogeschool

 

Wat krijg je?

 • Een fijne bijverdienste in een nog fijnere werkomgeving
 • Een sluitend contract met vrijwilligersvergoeding (dit heeft als voordeel dat je dit werk kan combineren met een studentenjob aangezien het niet meetelt voor je contingent van 475 uren). Deze vergoeding is maximaal 90 euro/maand afhankelijk van het aantal uitgevoerde opdrachten/bijdragen.

 

Selectie

Stuur je motivatie, welk profiel jou op het lijf geschreven is en een redactioneel stukje waarin je een Cultuurchequepartner – of thema in de kijker zet (max ½ A4) uiterlijk 12 augustus 2018 naar info@gate15.be.

 

Starten doe je in onderling overleg in augustus of september

 

Nog vragen? Spring binnen bij GATE15, Kleine Kauwenberg 15, 2000 Antwerpen of bel 03 292 31 70.