Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

GATE15 zoekt studentenfiguranten

Er is een GATE15-film in de maak en daarvoor hebben we jou nodig!

StuDay en STUDY360 zijn de uithangborden van GATE15, maar wat de organisatie daarnaast allemaal doet blijft een goedbewaard geheim. Een flitsend filmpje zal hier verandering in brengen. Maar om van 'GATE15 the movie' een waar spektakelstuk te maken, hebben we jou nodig. We zoeken Antwerpse studenten in alle vormen en maten die met veel enthousiasme willen figureren en/of acteren. Ben je student en studeer je in Antwerpen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

We zoeken ook een aantal concrete profielen:
- drummer
- gitarist
- zangeres
- kotstudent
- skaters
- student productontwikkeling
- student die met een salto in een zwembad kan springen

Ben jij een muzikale kotstudent die productontwikkeling studeert en in zijn vrije tijd graag skate en schoonduikt? Kom dan zeker af! Maar je bent ook absoluut welkom als deze profielen niet voor jou van toepassing zijn. We zoeken figuranten en acteur van verschillende slag. Misschien speelt een vriend van je graag gitaar of zit hij op kot? Neem hem dan zeker mee.

Figuranten hoeven bovendien niets te zeggen, maar afhankelijk van je rol, kan je wel de kans krijgen om de show te stelen met je acteertalent. Naast eeuwige roem en een geweldige filmervaring met een professionele filmploeg, bieden we een degelijke vergoeding in ruil voor je acteerwerk.

Praktisch:

  • Inschrijven kan tem woe 1 mei, dit doe je door een mailtje te sturen naar 'info@gate15.be'.
  • Je stuurt een foto van jezelf erbij en geeft kort aan voor welk profiel je graag wil solliciteren en ook hoe graag je acteert en of je er al ervaring mee hebt. Geen ervaring en geen profiel dat bij je past? Geen nood, je bent even welkom!
  • Opnames vinden plaats tussen half mei en eind september, afhankelijk van de scène waarin je speelt. Meer concrete info volgt.