Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

examens gedaan

Nieuws

Examens voorbij? 6 tips om te re-integreren

Schreeuw het van de daken, verbrand je cursussen en dans de Sirtaki: de examens zijn voorbij! Maar hoe neem je opnieuw deel aan het gewone leven na anderhalve maand non-stop studeren? Ziehier, het GATE15 stappenplan voor een succesvolle re-integratie.

1. Voor wie naar buiten gaat: breng zonnebrandcrème aan! De zonnestralen in februari zijn zwak, maar je huid is dat ook na weken binnen te zitten. Beschermingsfactor 30 volstaat ruimschoots.

2. Vermijd de drukke winkelstraat en ga naar het park. Wuif naar de hondjes die passeren en sla rustig een praatje met een van de baasjes. Sociaal contact geoefend en je hebt een vierpoter geaaid: win-win.

3. Als je een muziekje opzet, mag je iets anders selecteren dan een 9 uur durende relax-studie-focus-walvisgeluiden-mix.

4. Een boek lezen? Begin rustig en kies er een met veel plaatjes. Je hoeft overigens niet alles te markeren en te onthouden!

5. Het voordeel van lang geen alcohol te hebben gedronken? Twee glazen hebben hetzelfde effect als vijf! Je portemonnee zal blij zijn.

6. Probeer langer dan 22 uur op te blijven en niet voor 8 uur op te staan, want lang opblijven en uitslapen mag.

Proficiat, de samenleving heet je opnieuw hartelijk welkom en wenst je een fijn verblijf tot eind mei!