Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Dit zijn de nieuwe locaties van STUDY360

Geniet nog van jullie laatste lessen, springuren en feestjes. De blok en dus ook STUDY360 komt er weer aan. Wij hebben alvast niet stilgezeten en mogen jullie na lang wachten de blokplekken van deze editie verklappen. 21 locaties nemen deel, goed voor 650 studieplekken. Naast vaste waarden wordt het aanbod uitgebreid met maar liefst acht nieuwe blokplekken. Ready?

deSingel

Dit iconische gebouw langs de Antwerpse Ring hebben jullie ongetwijfeld al eens gespot. Veel artiesten uit binnen- en buitenland hebben hier reeds hun kunsten getoond of dromen ervan om dit nog te mogen doen. In mei en juni biedt deSingel plaats aan 80 studenten van STUDY360 om hun studeerkunsten te tonen in de zwarte en rode foyer met uniek uitzicht over de Antwerpse Ring. Daarnaast maken het ontspannen in de tuin, de mogelijkheid tot het meepikken van een voorstelling en de ruime openingsuren van deze locatie een waar studeerparadijs.

desingel

Urban City

In dit toffe kantorencomplex worden ruimtes verhuurd aan aanstormende start-ups en gevestigde namen. In het ruimtelijk ingedeelde pand geniet je van veel lichtinval en een fenomenaal uitzicht op het Eilandje en het MAS. Naast de renovatie van het interieur krijgt ook het dak een nieuwe bestemming. Hier is een heuse urban farm in aantocht. Laat jouw inspanningen in deze open en innovatieve omgeving resulteren in daverende studieresultaten!

urban city

Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is een onafhankelijk uitgeefhuis dat met haar verschillende uitgeverijen en andere activiteiten de grootste Vlaamse uitgeefgroep vormt. Gelegen aan de Schelde met een terras aan het water is dit een locatie die je niet mag missen. Ben jij een echte boekenwurm of kan je wel wat aanmoediging van je favoriete stripfiguren gebruiken, kom dan hier met je studieboeken studeren en wordt geïnspireerd door de literaire werken om je heen.

Standaard Uitgeverij

Red Star Line Museum

Studeren in een Loods die geschiedenis uitademt? Miljoenen passagiers vertrokken vanuit deze plek op zoek naar een beter leven in Amerika. Het Red Star Line Museum vertelt hun verhaal. Laat de migratieverhalen van vroeger en nu je inspireren en motiveren tijdens de examenperiode. Je kan studeren in een verborgen hoekje in het museum, of bij mooi weer zelfs op onze toren.

red star line

DIVA

DIVA is het gloednieuwe Diamantmuseum met een hart voor zilver en opent dit weekend. Via een uitdagende scenografie, verzonnen verhalen op de audioguide en interactieve doe-elementen word je meegesleept in het verhaal van  550 jaar luxe-industrie in Antwerpen. Kom studeren in de ruime tentoonstellingszalen waar de tijdelijke tentoonstellingen vanaf het najaar worden opgesteld. Blokken bij DIVA levert jou ongetwijfeld briljante punten op!

diva

Park Lane

Dit superdeluxe woonzorgcentrum bevindt zich direct aan het stadspark. Met voorzieningen die enkel in de wildste studentenfantasie voorkomen. Een verrukkelijk terras, state of the art fitnesstoestellen, en wat te denken van de zalige zwembad/jacuzzi combi? Stop met dromen! Deze blokperiode krijg jij de kans om deze wondere wereld binnen te stappen.

park lane

Aquafin

Deze gloednieuwe aanwinst krijgt de primeur als allereerste STUDY360 locatie in de buurt van Campus Drie Eiken en Groenenborger. Waterzuiveringsbedrijf Aquafin zorgt voor de terugkeer van proper water in de natuur. Aquafin opent deze blok haar deuren voor studenten met verschillende behoeftes. Je studeert hier steeds in kleine groepjes van 6 tot 8 studenten. Motivatieboost nodig? Schuif aan tussen de werknemers en proef van de dagelijks werksfeer. Extreme focus modus? Neem plaats in de stille zone. 

aquafin

Kinepolis Antwerpen

Geen stof dat in de zon glinstert op een klein zolderkamertje, maar sterren uit de acteerwereld van binnen- en buitenland!
Geef je blokperiode wat extra glam en buig je over je boeken zoals een acteur over zijn script in de Loft, de unieke eventruimte van Kinepolis Antwerpen.
Tonnen natuurlijk daglicht, een uitzicht om bij weg te dromen (maar niet te lang uiteraard) en een terras met wat groen voor de nodige zuurstof en vitamine D. Kortom: de ideale plek om te studeren en pauzeren.

kinepolis

STUDY360, studeren op unieke locaties in Antwerpen
Van 14 mei tot 29 juni 2018
www.study360.be