Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Dit zijn de leukste én gezondste Antwerpse adresjes

Je lichaam is een tempel. In de winter was dat misschien een tempel ter verering van de krokettengoden, maar een tempel niettemin. Nu die frisse lentelucht onze door allergie verstopte neusgaten probeert te vullen, zijn we weer helemaal klaar om onze focus even af de kroketten te halen en richting summer body te richten. Ken jij al dé beste gezonde adresjes in Antwerpen? Hoeft niet hoor, want wij weten exact waar je heen moet voor dat killer zomerlijf. Spoiler alert: élk lijf is een zomerlijf. 

1. BAR_TAKEOFF

We weten allemaal dat we gezond moeten proberen te eten en oh jongens, wat is het toch een opdracht soms. De oplossing? Zó lekker lunchen dat je zelfs niet beseft dat je eigenlijk mega gezond bezig bent. De beste plek om die lifehack in de praktijk om te zetten is toch wel onze hoogsteigenste BAR_TAKEOFF. Kom er voor je gezond (en vegan!) ontbijt en blijf er voor de heerlijk gevulde boterhammen, wraps en zelfs pokébowls! Plus, je kan er ook wat extra aan je gezondheid werken door je op het gezellige terras te zetten en nog een voorraadje vitamine D in te slaan voor de blok je weer omtovert in een kluizenaar. 

2. Zest Fresh Juice Bars

De beste manier om jezelf eindelijk die schijnbaar onbereikbare gezonde levensstijl aan te meten? Jezelf kleine, nieuwe gewoontes aanleren. Zoals tijdens het shoppen (cardio, gezond!) een sapje op te pikken bij Zest Fresh Juice Bars. Niet alleen heb je zo weer een portie vitaminen binnen, ook heb je weer extra energie om net die extra winkels nog mee te pikken en die zware tassen met al je nieuwe schatten mee te sleuren. Zo heb je je portie beweging er ook weer opzitten. Zou er niet een Fitbit-functie moeten komen om te checken hoeveel calorieën je zo verbrand? Wij vinden van wel. 

3. Robuust

Gezond voor jezelf én onze lieve planeet? Dat is Robuust. Je doet jezelf een plezier door de seizoensgebonden groenten en fruit van de lokale bio-boer te shoppen en de planeet een plezier om alles in je eigen potjes te shoppen. Robuust, de eerste zero waste winkel in België, verkoopt namelijk alles (ja, écht alles) zonder verpakkingen. Heb jij je zee ook liever zonder die plastic soep? Ja, wij ook hoor. Shop bij Robuust, zo heb je niet alleen de killer body om op strand te liggen, ook help jij mee om die zee waaraan je strand grenst zo proper mogelijk te houden. Goed van je!

4. JÖRD KAFFEE

Na een zero waste winkel, kon een zero waste bar natuurlijk niet ontbreken! Meet JÖRD KAFFEE. Vegan, veggie of een rasechte vleeseter, bij JÖRD KAFFEE kan het allemaal en doen ze het bovendien ook nog eens zonder afval. Natuurlijk allemaal goed en wel, maar ik hoor jullie al denken: wat winnen wij als studenten erbij? Wel, speciaal voor jullie lieve, kleine studentenbudgetjes organiseert JÖRD KAFFEE de 'Vegan Thursday for students'. Een vegan burger aan 5 euro? Don't mind if I do. 

5. HART

Eerlijk: plantaardig was nog nooit zo lekker. Op zich is dat alles wat je moet weten over HART, maar voor de curieuzeneuzen zullen we toch wat meer info geven. Hier komt ie: Tofu. Die. Smaakt. Naar. Roerei. Maar echt. Bestel de Tofu Scramble en stel niet alleen je smaakpapillen, maar ook je geweten tevreden. Gewone eitjes worden meestal niet toevallig uit de achtertuin geplukt waar de kippetjes vrij en gelukkig rondlopen en dagelijks aaitjes krijgen en zo. MEESTAL niet. Bij HART loop je dus buiten zonder enkele gewetensproblemen én een buik vol lekkers. Daarbij helpt het ook wel dat het interieur mega Instagram-waardig is. We blijven tenslotte nog wel millennials

 

Nog meer tips voor de allerleukste adresjes in Antwerpen? Check dan zeker onze studentengids, gratis en voor niets op te halen bij GATE15!