Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Curant

Nieuws

Deel een huis of appartement met een jonge nieuwkomer

Ben je (bijna) afgestudeerd en voel je de drang naar een eigen stek? Houd je van gezelligheid en zou je liever niet alleen wonen? Ben je nieuwsgierig naar andere culturen? Heb je op alle vragen ‘ja’ geantwoord? Dan is het cohousing project van CURANT iets voor jou!

Via CURANT cohouse je voor een jaar samen met een vluchteling, een jonge nieuwkomer tussen de 17en 22 jaar. Samen help je de nieuwkomer om zijn/haar zelfstandigheid te vergroten, sociale netwerk uit te breiden en Nederlands te verbeteren. Als ‘buddy’ sta je er niet alleen voor. Ook jij krijgt intensieve ondersteuning en volgt verschillende trainingen en gesprekken.

Wil jij graag het verschil maken voor een jonge nieuwkomer? Stel jezelf dan kandidaat. Voor een prikje (huur is 250 euro per maand en 85 euro voor gas, elektriciteit, tv en internet) help je niet alleen de integratie van een nieuwkomer, maar krijg je er zelf een rijke ervaring voor terug.

Geïnteresseerd maar wil je eerst de woning zien? Ga dan naar de kijkdag op 23 augustus, van 17u tot 19u. Inschrijven kan via curant@ocmw.antwerpen.be.