Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

StuDay team

Nieuws

De studenten achter StuDay 2017

Talent op overschot bij de Antwerpse studentenpopulatie. Daarom leunt StuDay dit jaar op 25 studenten, zij bundelen hun krachten om van StuDay 2017 een topeditie te maken. Maak kennis met enkelen van hen én kom meteen heel wat te weten over wat er 28 september te gebeuren staat. Om alvast één tipje van de sluier op te lichten: nieuw dit jaar is de Plug&Play Stage, waar je zelf dj kan spelen en je favoriete soundtracks aanvraagt. Ignace, Margot, Anthia, Tine, Babette, Silke en Cédrick delen alvast hun ultieme track met jullie.

Ignace

Ignace (23) studeert Sociaal Economische Wetenschappen. Grote kans dat je hem spot bij de opening van de Live Stage, waar vrienden van hem optreden. “Leuk dat jonge Antwerpse artiesten ook een kans krijgen om te tonen wat ze waard zijn.”

Favoriete soundtrack: September - Earth, Wind & Fire 

Margot (22) studeert Meertalige Professionele Communicatie. Wat StuDay dit jaar zo anders maakt voor haar? Het feit dat het concept dit jaar volledig nieuw is en dat niemand weet wat te verwachten.

Favoriete soundtrack: Allemaal – Wim Soutaer 

Anthia

Anthia (25) studeert Communicatiewetenschappen. Ze zou alleen al voor het culturele deel - de traditionele cultuurkraampjes krijgen een spannende vervanger - naar StuDay komen!

Favoriete soundtrack: Alles van Ronnie Flex

Tine

Tine (22) studeert Rechten. Ze is er van overtuigd dat het geheel van de nieuwe inkleding, de verschillende podia én supergevarieerde foodcorner van deze StuDay een geslaagde editie zullen maken.

Favoriete soundtrack: Weak – AJR

Babette

Babette (24) studeert Communicatiewetenschappen. Babette is helemaal fan van de studentenwerking achter StuDay. Je spot haar so-wie-so bij afsluiter Cookies & Cream. First row.

Favoriete soundtrack: Piano Man – Billy Joel

Silke

Silke (21) studeert Taal & Letterkunde. Het leukste aan de nieuwe StuDay vindt ze de Van & Naar: Je hoeft dit jaar niet op je ukkie naar StuDay. Dankzij het Van & Naar programma begint het feest nog voor je op je bestemming bent.

Favoriete soundtrack: No Scrubs – TLC

Cédrick (22) studeert Marketing. Cédrick is meer dan tevreden met de line up en het nieuwe festivalterrein. De chill-zone wordt volgens hem de ‘te ontdekken plek’ op StuDay.

Favoriete soundtrack: Godzilla – Hamza

Volg de fratsen van het StuDay team via de facebook-eventpage en instagram via #STUYAY