Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

http://www.koreahouse.be/event/student-winter-games/

Nieuws

De Student Wintergames: competitie, fun en Olympische wintersport!

Zin in een energieke wintercompetitie in een Olympisch jasje? Wil je met (al dan niet) succesvolle examens achter de rug en vol sportieve overwinningsgeest aan het tweede semester beginnen? Trommel dan je vrienden of studentenclub op voor de Student Wintergames, dé sportcompetitie voor alle studenten van de AUHA. Zonder zweetband deze keer, maar met wintersokken en een hand vol sneeuw, muts tegen helm, schaats tegen board. Een fun, sportief en studentikoos event met een dagje roem voor het team dat zich de Olympische studentenclub van 2018 kan noemen, en die titel de rest van de avond bij een frisse pint kan blijven benadrukken.

Test het brede aanbod aan ‘coole’ wintersporten, kroon jezelf tot koning van de snowball fight, breek het teamrecord van de Biatlon challenge, schaats de snelste tracks op de ijspiste of ga voor de meest indrukwekkende run met de snowtubes. En ambiance natuurlijk, tonnen ervan! Om dan nadien eens in de leuke prijzenpot te graaien en je misschien zelfs samen met je team te kronen tot de Olympische atletenclub van 2018.

You in? De Student Wintergames vinden plaats op dinsdag 13 februari in KOREA HOUSE, het belevingscentrum van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, dat gedurende de Olympische periode in Aspen te Wilrijk post vat. Diezelfde week zijn er nog een tal van andere activiteiten en events gepland (hint: ook zeker de moeite om eens binnen te springen). Alle studenten aan de Antwerpse universiteiten en hogescholen zijn uitgenodigd; het ideale moment om de competitie met die ene vereniging uit te vechten tijdens een fun duel met een stevige portie kou en sfeer.

Begint het alvast te kriebelen? Bezoek dan onze website voor meer info en schrijf je in voor 06/02! We verwachten jou en je team voor de strafste sportcompetitie vol passie, energie en fun rond de Olympische wintersporten. Want niet enkel onze Belgische atleten gaan voor goud!

De games starten om 19u30 en eindigen rond 22u00. Deelnemen kan in ploegen van 4 tot 6 atleten; we verwachten zo’n 10 – 20 studentenverenigingen die zich met volle overgave op glad ijs begeven (spreekwoordelijk, onze baan is van kunststof). Feel free om zelf ook andere clubs of vrienden uit te nodigen / dagen, liefst zelfs die waar je zeker van kan winnen.