Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Budget dates

Nieuws

De leukste Antwerpse budgetdates

Bij een romantische date denk je al snel aan een avondje fancy uiteten, naar de opera of een dagje samen rondstruinen in een museum. Klinkt allemaal heel leuk, maar de kans is groot dat jouw studentenportemonnee daar toch nét iets anders over denkt. Daarom hebben wij speciaal voor jou de leukste budgetdates op een rijtje gezet, zodat je én jouw lief kunt verrassen met een origineel afspraakje én de volgende dag nog een fatsoenlijke maaltijd voor jezelf kunt betalen. 

Koekjes bakken

Als je woont in de koekenstad kun je natuurlijk niet achterblijven als het om koeken gaat... dus trek die ovenwanten en koekvormpjes maar vast uit de kast, want samen met jouw date koekjes bakken is niet alleen cheap, maar ook heel leuk! Zo kun je meteen jouw keukenprins(es)-skills laten zien en hebben jullie achteraf ook nog eens een lekkere snack voor bij een romantisch filmpje. Let op: ingrediënten op elkaars gezicht smeren is toegestaan. 

Fietstocht 

Voor de sportieve types onder ons: neem jouw date eens mee op een fietstoertje via de Voetgangerstunnel naar Linkeroever. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht op de skyline van Antwerpen, een must see voor de Antwerpse student en ook nog eens super romantisch! Extra leuk: neem wat broodjes en drankjes mee voor een picknick. 

Spelletjesavond

Waarschijnlijk is jouw laatste potje Monopoly inmiddels al een aantal jaar geleden, dus dan wordt het nu hoog tijd om die doos eens van zolder te halen en een heuse game night te organiseren voor jouw date. Klinkt saai? Wacht maar totdat jij aan de winnende hand bent... de ideale manier om uit te testen of jouw lief wel tegen zijn of haar verlies kan. Van een relatietest gesproken! Geen gezelschapsspel in huis? Geen probleem. Trek dan naar het Centraal Station voor een heus spelletjescafé

Samen fotograferen

Ben jij of is jouw lief een fotografiefanaat? Ga dan eens gewapend met een camera de stad in (of zoek een andere Instagramwaardige locatie op, zoals de Botanische tuin of de Waagnatie) en trek daar een boel foto's! Jullie kunnen foto's maken van de omgeving, van elkaar of samen een aantal schattige selfies maken #couplegoals. Bekijk aan het einde van de dag samen alle foto's onder het genot van een drankje en geniet nog wat na van jullie op en top romantische dag.