Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

bar takeoff

Nieuws

Coming Soon: Bar TAKEOFF

Dat TAKEOFF under construction was, is velen vast niet ontgaan, maar welke make-over ze zou ondergaan, was nog een goed bewaard geheim. Daar gaat verandering in komen! Het hoge woord mag eruit: Antwerpen heeft er volgende week een nieuwe, hippe koffie- en lunchbar, Bar TAKEOFF bij!

Top notch koffie en lunch

Je kunt niet alleen ’s ochtends uit bed rollen en je nodige cafeïne komen halen, maar ook  voor een portie energie in de vorm van een heerlijk ontbijt, stevige lunch of zoete traktatie ben je aan het juiste adres bij onze bar. Heb je bijvoorbeeld te veel springuren, ben je toe aan een lange pauze of gewoon nieuwsgierig? Kom dan zeker langs. De bar is geopend van 8u tot 18u en –jawel! - studenten krijgen 10% korting.

Fuelling entrepreneurship

Net als voorheen neemt de studerende en ondernemende student een belangrijke plek in bij TAKEOFF. Co-working in de business class, het Nieuwe Werken, TakeOff is helemaal mee. Aan vier vergadertafels kun je uiteraard vergaderen, maar ook meetings, groepswerken en presentaties houden. De tafels zijn te reserveren via de website. Je kan als student max. 2 tafels gratis reserveren. Tenzij jouw activiteit ondernemingsgericht is, hangt er bij het reserveren van de volledige businsess lounge een prijskaartje aan. Maar die pijn kun je dan weer verzachten met heerlijke, verse koffie van onze nieuwe Bar TAKEOFF.