Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

BUZZKRUIT - creatief talent gezocht!

Ontdek op donderdag 22/11 een 10tal bedrijven die staan te poppelen om jou en je creatief talent te ontmoeten. Kom dus zeker je kunnen tonen tussen 16u en 19u in de Parkloods van Park Spoor Noord in Antwerpen.

BUZZKRUIT 2018: laat jezelf kennen aan de professionals

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES presenteert Buzzkruit 2018: een jobbeurs op maat van jonge creatieven.

Ben je volop bezig met je toekomstplannen en droom je van een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf? Of ben je naarstig op zoek naar netwerkmogelijkheden? Goed nieuws dan, want op 22 november 2018 krijg je de kans om je persoonlijk voor te stellen aan een tiental professionals: creatieve bedrijven, zoals ontwerpstudio’s, maar ook bedrijven actief in andere sectoren, die creatief talent hoog in het vaandel dragen.

Jonge creatieven?
BUZZKRUIT is er specifiek voor ambitieus creatief talent. Onze deuren staan open voor al wie zich daardoor aangesproken voelt: grafisch vormgevers, PR wonders, productontwikkelaars, webdesigners, (interieur)architecten, (multi)media experts, innovatiestrategen of andere mirakelmensen!

Deelname aan Buzzkruit is volledig gratis, maar vergeet je zeker niet vooraf te registreren.

Praktische info:

Buzzkruit 2018 zal doorgaan op 22 november 2018, net zoals vorig jaar op de eerste dag van het UsByNight-festival! We openen de deuren om 16u en sluiten de beurs om 19u. Wie wil, kan erna steeds terecht op UsByNight voor een hoop grafisch geweld, maar daarvoor heb je wel aparte tickets nodig.

Locatie: Parkloods Park Spoor Noord, Damplein, 2060 Antwerpen

Tot dan!

Buzzkruit - creatief jobevent © BUZZKRUIT
Bezoek BUZZKRUIT