Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Open Kotdag

Nieuws

Beleef tijdens de Open Kotdag het Antwerpse kotleven

Op 11 maart 2017 kan je niet alleen sfeer opsnuiven in de Antwerpse campussen. Ook enkele koten openen hun deuren voor jou. Schrijf je in op www.openkotdag.be en stel al je vragen aan de enige echte experten: dé kotstudenten!

Tijdens de Open Campusdag op 11 maart stellen alle instellingen voor hoger onderwijs in Antwerpen hun deuren voor je open. Die dag kan je alle vragen kwijt over verder studeren en proef je al even van het campusleven.

Maar wat met het studentenleven naast de campus? En hoe begin je aan je kotzoektocht, ga je voor een kamer of studio, deel je een appartement met je beste vriend(in), hoe is het om en keuken te delen met anderen, …. Dit en eigenlijk nog zo veel andere vragen die enkel beantwoord kunnen worden door een ervaringsdeskundige: de kotstudent.

Op de Open Kotdag neemt een Antwerpse student je vanuit GATE15 op ontdekkingstocht doorheen de wijk en bezoek je verschillende soorten studentenhuisvesting. Stel hen al je vragen en snuif de sfeer op van het kotleven in Antwerpen.

Alle info, routes en inschrijven vind je op www.openkotdag.be.