Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Nieuws

Bar_TAKEOFF

In het hart van de studentenbuurt vind je bar_TAKEOFF. Een plek nodig om te studeren, je groepswerk af te maken of je presentatie voor te bereiden? Check! Of ben je op zoek naar een fijne plek om even te ontspannen? Dubbel check. 

Dankzij de industriële look, goud-gele bar, vintage tafels en stoelen en het nodige groen ademt bar_TAKEOFF een bruisende, creatieve én relaxte sfeer uit. Je hoeft niet per se student te zijn om hier te komen genieten. Manager Nikki nodigt iedereen van harte uit om langs te komen: “We willen graag een plek creëren waar mensen zich thuis voelen. Waar je naast koffie drinken of je groepswerk maken, ook gewoon even kan zitten en met vrienden afspreken."

Aan de bar kies je aan een correcte prijs voor zalige koffie, maar niet alleen koffieliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, ook foodlovers komen hier aan hun trekken met allerlei homemade lekkers. Een heerlijk ontbijtje, zelfgemaakte wraps, sandwiches, vegan brownies of een verwarmend soepje wordt met liefde voor je geserveerd! "De kaart zal nog meer aanvulling krijgen," vertelt Nikki. "We hebben onlangs de poké bowl geïntroduceerd, maar er komt nog veel meer lekkers aan! We serveren ook vegan en glutenvrije producten.”

Take off de stress en laad je batterij hier weer helemaal op. Wees van harte welkom!

Bar_TAKEOFF

Maandag tot en met vrijdag

8:00-18:00