Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

apps from antwerp

Nieuws

Apps From Antwerp 2017

Op 16 maart vond in TAKEOFFANTWERP_ de kick-off van Apps From Antwerp 2017 plaats. Iedereen die zin had om mee te denken over een app die het leven in Antwerpen leuker, beter, of gezelliger kon maken was uitgenodigd om tijdens een aantal panelgesprekken te luisteren naar de winnaars van de vorige editie en tijdens de receptie achteraf te netwerken met andere potentiële deelnemers.

Kriebelt het om een app te ontwikkelen? Je kan je projectvoorstel tot en met 31 mei indienen. Overtuig de wereld dat je een goed idee hebt én dat je erin kan slagen je app te bouwen en misschien kiest een publieksjury van Antwerpenaars jouw idee als één van de winnaars. Deze laureaten krijgen een budget en de nodige ondersteuning om hun app te ontwikkelen.

De Brainstormbox op de website van Apps From Antwerp is er om inspiratie delen, je idee af te toetsen, en te vragen om feedback. Heb je een innovatief idee maar geen tijd om het om te zetten in een app? Wil je je idee eens toetsen en vragen om feedback? De brainstormbox op de Apps From Antwerp website is de ideale plek voor jou!

Zit je met technische vragen? Op 20 april wordt er in Digipolis een meet-up georganiseerd voor mensen die al enthousiast aan het werken zijn aan hun project maar nog specifieke vragen over de technische kant van het app-maken zitten.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je op www.appsfromantwerp.be