Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Event SINc

Nieuws

600 studenten komen samen rond de toekomst van Ondernemen

Op dinsdag 21 februari vond Future Entrepreneurship plaats, een evenement rond de toekomst van ondernemen in de bekende zaal Ampere. Het evenement van studentenorganisatie SINC was met meer dan 600 verkochte tickets het grootste studentenevenement rond Ondernemerschap in Antwerpen.

Honderden mensen zakten dinsdagavond af naar Ampere om Future Entrepreneurship bij te wonen. Met een line-up van innovatieve ondernemers, denkers en politici bestond de gastenlijst niet enkel uit studenten maar ook uit andere geïnteresseerden die kwamen luisteren wat de toekomst ons te bieden heeft, in totaal goed voor meer dan 600 bezette plaatsen.

Het evenement werd georganiseerd door SINC, een jonge studentenorganisatie die medestudenten een frisse en brede kijk op de wereld van het ondernemen wil bieden door hen te informeren, te inspireren en te activeren. “Future Entrepreneurship was ons grootste project tot nu toe, maar zeker niet het laatste. Ondernemen leeft onder de studenten en daar willen wij op inspelen.”, laat voorzitter Chaim Finizola weten.

“Het is geweldig om te zien hoeveel studenten interesse krijgen in ondernemerschap. Daarom zijn deze events zo belangrijk. Ondernemen is trendy in Antwerpen, en dat merk je.” voegt public relationsmanager Mathias Daeseleire hier nog aan toe. “We zijn ook al onze partners zeer dankbaar. Zo ondersteunt stad Antwerpen regelmatig onze initiatieven en merken we dat de stad het belangrijk vindt om ondernemerschap al vanop de studentenbanken te stimuleren. Dit sluit perfect aan bij de missie van SINC.”

Zelf zin om te ondernemen? In TAKEOFFANTWERP_ staat er elke dinsdagvoormiddag een startersbegeleider klaar om je vragen te beantwoorden over ondernemen als student. Deze startersservice van stad Antwerpen geeft je gratis advies zodat je goed geïnformeerd aan de slag kan. Meer info vind je op www.ondernemeninantwerpen.be