Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

tarmac

Vrije tijd/Zelf organiseren

Zaal

Onder moeders vleugels weg, de wijde wereld lonkt. Maar af en toe had die garage of grote eettafel toch van pas gekomen. Blijf kalm! Er zijn genoeg zalen in het Antwerpse waar je je wildste fantasieën kan laten botvieren.

Zalen in GATE15

Heb je een ruimte nodig voor het organiseren van pakweg een vergadering, feestje, filmavond of workshop? Huur dan gratis onze vergaderzaal of voor een studentvriendelijk prijsje Tarmac of TAKEOFF.

  • In de vergaderzaal is ruimte voor 20 personen en kan je gebruik maken van de beamer en het projectiescherm.

  • In de Tarmac is ruimte voor 150 personen. Dankzij de verschuifbare elementen die je als zitplaats of podium kan gebruiken, bepaal je de inrichting helemaal zelf.

  • In TAKEOFF is ruimte voor 120 à 200 personen. Dankzij het verschuifbare meubilair bepaal je ook hier de inrichting helemaal zelf.

Je kan Tarmac en TAKEOFF huren met of zonder drankafname en je kan ook gratis gebruikmaken van licht-, geluid- en audiovisueel materiaal, een spreekgestoelte, microfoons en de kitchenette.

Reserveer één van de zalen in GATE15.

Zaalzoeker

Zaalzoeker bundelt meer dan 1000 zalen in alle districten. Ze zijn geschikt voor verschillende activiteiten (bv. cursus, vergadering, privéfeest). De zalen zijn eigendom van de stad Antwerpen, scholen, verenigingen en privépersonen. Neem een kijkje online of roep de hulp in van het Zaalzoeker-team. Zij speuren samen met jou naar een geschikte zaal voor jouw activiteit. Gratis en voor niks.

Zoek een zaal op Zaalzoeker.antwerpen.be.

of

Contacteer hen via mail

Repetitieruimte