Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Vrije tijd/Zelf organiseren

Zaal

Onder moeders vleugels weg, de wijde wereld lonkt. Maar af en toe had die garage of grote eettafel toch van pas gekomen. Blijf kalm! Er zijn genoeg zalen in het Antwerpse waar je je wildste fantasieën kan laten botvieren.

Zalen in GATE15

Heb je  een ruimte nodig voor het organiseren van pakweg een vergadering, feestje, filmavond of workshop? Huur dan gratis onze vergaderzaal of voor een studentvriendelijk prijsje onze Tarmac.

  • In de vergaderzaal is ruimte voor 20 personen en kan je gebruik maken van de beamer en het projectiescherm.

  • In de Tarmac is ruimte voor 150 personen. Dankzij de verschuifbare elementen die je als zitplaats of podium kan gebruiken, bepaal je de inrichting helemaal zelf. Je kan de zaal huren met of zonder drankafname en je kan ook gratis gebruikmaken van licht-, geluid- en audiovisueel materiaal, een spreekgestoelte, microfoons en de kitchenette.

Reserveer de vergaderzaal of Tarmac in GATE15.

Zaalzoeker

Zaalzoeker bundelt meer dan 1000 zalen in alle districten. Ze zijn geschikt voor verschillende activiteiten (bv. cursus, vergadering, privéfeest). De zalen zijn eigendom van de stad Antwerpen, scholen, verenigingen en privépersonen. Neem een kijkje online of roep de hulp in van het Zaalzoeker-team. Zij speuren samen met jou naar een geschikte zaal voor jouw activiteit. Gratis en voor niks.

Zoek een zaal op Zaalzoeker.antwerpen.be.

Vind de zaalzoekermedewerkers in één van de permanentiepunten.

of

Contacteer hen via mail

Repetitieruimte