Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Vrije tijd/Zelf organiseren

Materiaal

Bij de meeste activiteiten heb je helaas net iets meer nodig dan je sprankelende zelf. Het huren van materiaal hoeft je echter niet de das om te doen. Het kan vaak gratis of voor een appel en een ei.

Gratis feestmateriaal

Evenement openbare weg

Van zodra je je toelatingsaanvraag ingediend hebt bij de stad, krijg je automatisch een materiaallijst voorgeschoteld. Vul hem zo nauwkeurig mogelijk in. Tip! Doe je aanvraag minimum 6 weken op voorhand en profiteer van gratis leveren en ophalen.

Evenement privédomein

Doe je aanvraag simpelweg via GATE15, vul het aanvraagformulier in en bezorg het ons minstens 6 weken op voorhand via info@gate15.be.

Opgelet! Studentenclubs mogen enkel gratis materiaal huren op voorwaarde dat ze het doop- en feestcharter hebben ondertekend.

Uiteraard blijf je als huurder ook zelf verantwoordelijk voor het materiaal. Potje breken, potje betalen.

Audiovisueel materiaal

Huur audiovisueel materiaal aan democratische prijzen bij ZAPPA-uitleen. Wees op tijd als je zeker wil zijn van je materiaal (reken 5 weken).  

Sportmateriaal

Huur sportmateriaal aan een spottarief bij de uitleendienst van buurtsport (een dienst van de stad Antwerpen).  Reservatieformulier en alle info over sportmateriaal.