Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Werken

Werken/Studentenjob

Op zoek naar een studentenjob

Je hebt zin om te werken, maar je weet niet meteen waar? Surf dan snel naar de onderstaande links. Wedden dat je een job hebt in no time?

Hier snor je naast jobs ook alle regelgeving op die voor jou van tel is: modelcontract, nuttige adressen en veel meer.

Dit is de jobsite van Studiant. Studentenjobs, interimjobs en weekendwerk staan hier netjes gescheiden, en je vindt hier ook vacatures voor stages en vrijwilligerswerk. Bovendien kan je je hier ook kandidaat stellen als jobstudent.

  • Via interimkantoren

Via uitzendwerk doe je een heleboel ervaring op, die je later vast en zeker nog van pas komt. Het uitzendbureau leent je uit aan een bedrijf, maar het uitzendbureau blijft je eigenlijke werkgever. Met hen sluit je een contract af.

  • Bij de stad

Wil je als jobstudent aan de slag bij stad Antwerpen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang alle vacatures via e-mail. Neem een kijkje op de website van de stad.

Om als jobstudent bij de stad aan de slag te gaan, heb je volgende documenten nodig:

- een uittreksel van het strafregister van maximum drie maanden oud (dit is enkel nodig indien je met kinderen of jongeren gaat werken, bijvoorbeeld als jeugdwerker of redder)

- een schoolattest (dit is niet je diploma, maar wel een bewijs dat je student bent) Bijvoorbeeld een digitale scan/foto/kopie van je studentenkaart (voor- en achterkant).

  • Bij de onderwijsinstellingen

Studeer je aan een van de hoger onderwijsinstellingen van de AUHA? Dan kan je via het Tutoraatproject van Universiteit Antwerpen bijles geven aan middelbare scholieren. Je doet ervaring op in het lesgeven en verdient er een vrijwilligersvergoeding mee.

Ben je geïnteresseerd in een studentenjob op de campus van je onderwijsinstelling? Neem dan een kijkje op: Universiteit Antwerpen - jobs op de campus

  • In de cultuurwereld

Als je wat wil bijklussen voor de plaatselijke clubs en theaters in ruil voor gratis tickets of drankbonnen, moet je hier ook eens kijken, want Arenbergschouwburg is steeds op zoek naar afficheplakkers en flyerverdelers.