Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Wonen

Wonen/In nood

Wijkagent

Je hoeft niet voor een habbekrats te bellen naar de politie. Voor inlichtingen of problemen in verband met je buurt kan je terecht bij je plaatselijk politiekantoor en wijkagent. Zoek hier wie je wijkagent is.

Je kan bovendien 24 uur op 24 terecht op het gratis nummer 0800 123 12 van de Blauwe Lijn. Alle niet-dringende vragen over of voor de politie krijgen daar beslist een antwoord. Bijvoorbeeld als je wil weten wie je wijkagent is, als je fiets verwijderd is.

Heb je een vraag voor de politie of wil je gewoon op de hoogte blijven over politiezaken in de studentenbuurt? Volg dan @Campusagent_A op Twitter en bombardeer hem met vragen. Met de Campusagent babbel je rechtstreeks met de politie. En dat is niet verzonnen. Eén specifieke inspecteur bij het wijkteam van het Antwerpse stadscentrum beheert deze Twitter-account volledig zelf. Hij bezorgt je regelmatig interessante weetjes over je buurt en zijn werk. En dat zowel voor de student als voor de buurtbewoners.

Opgelet, Twitter zal je leven niet redden. Bel dus bij noodgevallen nog altijd naar 101. Voor minder dringende zaken contacteer je de Blauwe Lijn.