Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

STUDY360 is er ook voor jou tijdens de tweede zit

De examens gingen niet helemaal zoals gepland en je moet in augustus weer achter de boeken kruipen? Niet getreurd, STUDY360 sleurt je erdoor!

Vanaf 5 augustus tot en met 5 september kan je samen met je lotgenoten op de knapste, authentiekste en gaafste locaties voor een knallende herexamenreeks studeren. Wij lichten een tipje van de sluier en verklappen alvast twee gloednieuwe locaties.

  • In Noordpoort studeer je in een 19e-eeuws pand dat als moderne co-working space is ingericht. Op een boogscheut de AP-campussen en een perfecte studieplek voor wie een frisbee wil gaan gooien in Park Spoor Noord.
  • Plein Publiek ontvangt vanaf augustus niet alleen feestvierders, maar ook blokkende studenten. In het containercomplex met uitzicht op de Schelde zit je op je plaats voor een inspirerende studeersessie. En je leert ook Nieuw Zuid kennen, dé plek van de toekomst.

Uiteraard zijn er ook weer blokplekken beschikbaar op oude bekende locaties. Op 29 juli komen alle locaties voor de tweede zit online en kan iedereen zich opnieuw registreren voor een persoonlijke code.

Wij wensen jullie alvast veel succes!