Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

StuDay

StuDay 2017: Het vrij volledige live verslag

Lig je ziek in bed, ben je nog onderweg naar StuDay of wil je nog eens teruglezen hoe tof StuDay 2017 was? Dit live verslag laat je alle zotte momenten, toffe optredens en de strijd om de Sports Trophy in het Park Spoor Noord opnieuw beleven. 

13:30 StuDay 2017 is geopend en de eerste studenten komen binnen! De kassa's voor de bonnetjes moeten direct aan de bak want de eerste pintjes worden besteld. De verenigingen begeven zich direct met vlag en linten naar Sportopia om zich voor te bereiden op de strijd. Iedereen heeft er zin in en het weer is top. Niks staat een geslaagde editie van StuDay in de weg! 

14:45 Stairway to Studay is aangekomen op Park Spoor Noord, dus het feestje kan nu echt beginnen. Het terrein stroomt vol en er is dit jaar van alles te doen! Bij de Food- en Lifestylemarket kan je jezelf een make-over of under geven, je haar in laten vlechten of jezelf laten schitteren met glittercreaties. 

 

Make-over
Make-over & under in de Food- and Lifestylemarket

15:30 De mannen van Gestapo Knallmuziek zijn het podium opgeklommen en zetten een stevige show neer. Deze Duitse elektro met veel humor trekt steeds meer studenten naar de main stage. De vlaggen van verenigingen zwaaien in het rond en iedereen is aan het dansen en sjansen. Direct ook een goede opwarming om vervolgens al het sporttalent te laten zien in Sportopia, want dit jaar is Sportopia open voor iedereen!!!

16:30 Tussendoor ook even een update over het weer want we hebben goed nieuws, het blijft de rest van de dag droog, wat willen we nog meer! Ideaal weer om in de ballenbak te duiken en te strijden voor een overlevingspakket. Want mocht je nou geen geld over hebben aan het eind van de maand dan sleurt GATE15 u erdoor. Als je niet van de ballenbak houdt, kan je ook nog de strijd aan gaan bij de mannen van King of Pong 

IN CASE OF EMERGENCY OPEN BAG
EMERGENCY BAG voor wanneer je echt blut bent

17:30 Tijd voor de uitreiking van de StuDay Sports Trophy. Welk team heeft zich staande weten te houden in de zware strijd en heeft het beste gepresteerd? Wie mag zich een jaar lang de kampioen noemen? De tweede plek moest nog even besloten worden aan de hand van een potje steen, papier, schaar, maar over de eerste plek was geen twijfel mogelijk. Het is niemand minder dan het team van Brabo Hoogstudentenclub die met hun uitmuntende prestaties, uitzonderlijke samenwerking en gigantisch luide aanmoediging hebben gewonnen!

18:30 Daarnet is een optreden geweest wat nu al één van de hoogtepunten van StuDay 2017 is te noemen. Een artiest die de naam van zijn liedjes eer aan doet, want een feesttent was het daarnet bij de main stage. Kraantje Pappie kwam op, ging aan en is niet meer uit gegaan. De ene na de andere hit vuurde hij af op de studenten en het ging helemaal los! Het weer was al lekker, maar de temperatuur steeg naar tropische sferen toen Pappie besloot om zijn kleren uit te trekken ;) 

Kraantje
De temperatuur steeg naar grote hoogte toen Kraantje besloot zijn shirt uit te trekken

19:45 De avond is gevallen en de sfeer blijft maar beter worden. Mensen zonder pintje in hun handen beginnen zeldzaam te worden en er blijven nog steeds mensen het terrein op komen. Met nog twee uur te gaan zijn er een paar dingen die zeker niet op je to-do-lijstje mogen ontbreken zoals het doolhof achterop het terrein en de Plug&Play.

20:15 De Plug&Play is aan! De enige echte stage waar het draait om je eigen verzoekjes. Het concept "U vraagt, wij draaien" is waar het hier om gaat en dat geeft een groot succes. Het lijkt wel een zwoele club in de openlucht waar niemand maar dan ook echt niemand stil kan blijven staan. 

Plug&Play
U vraagt, wij draaien

21:15 StuDay is bijna ten einde, maar Cookies And Cream knallen het dak er nog even af! Man man man, wat kunnen zij performen. Echt niemand staat meer stil en het lijkt er op dat iedereen zijn stem al kwijt is door alle toffe hitjes die vandaag voorbij zijn gekomen. StuDay 2017 is een knaller! 

Cookies
Wauw, wat een sfeer en wat een optreden!

22:00 Helaas, het zit er weer op. StuDay 2017 is ten einde. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische editie was. Terwijl ik dit schrijf wordt het terrein leeg gemaakt en vertrekt iedereen naar de afterparty's. Het feestje zal nog doorgaan tot in de late uurtjes, maar daar zal ik je niet meer van op de hoogte houden. Want je weet: "What happens at the afterparty's, stays at the afterparty's"...