Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/desingel-media/a1ib000000AIAMyAAP.jpg

cultuur

klassieke-muziek-1

Klassieke muziek

Ben je nog in bezit van je cultuurcheque Klassieke Muziek? Dat is niet erg. Maar als je er binnen 100 dagen nog mee zit, dan heb je wel een probleem. Op 31 augustus vervallen namelijk alle cultuurcheques van dit academiejaar. En laten we eerlijk zijn, het zou zonden zijn mocht je ze niet allemaal gebruikt hebben! 

Dus hierbij nog enkele tips voor van het cultuurteam om je cheque alsnog goed te besteden.
Veel plezier ermee! 

ANNA
Mozart stond ervoor bekend om geen onderscheid te maken tussen zang en muziek. Opera’s en symfonieën vloeien moeiteloos in elkaar over wat leidt tot een veelzijdig stuk dat nooit verveelt. Voor dit concert werkt het Barokorkest B’rock samen met de bekende dirigent René Jacobs. Ze verwerken de opera’s “Le Nozze Di Figaro” en “Die Zauberflaute” van Mozart tot een prachtig geheel. Ondanks het misschien lijkt dat je nog nooit van deze stukken hebt gehoord, kan ik je met bijna 100% verzekeren dat je hier wel degelijk delen van zal herkennen.

Barokorkest B'Rock olv. René Jacobs speelt woe 31 mei in deSingel

 

ANTHIA​
VivaBiancaLuna Biffi vertolkt samen met Pierre Hamon Cantigas de amigo, een middeleeuwse poëziebundel. Biffi zingt en begeleidt zichzelf op het bijzonder instrument genaamd een vedel, een soort voorloper van de viool uit de middeleeuwen. Pierre Hamon verzorgt de begeleiding op de middeleeuwse fluit. De verhalen uit de poëziebundel zijn alleszins romantisch met een treurig randje. In deze bundel ligt de focus op afwezige liefde. Er wordt een verhaal verteld van een jonge vrouw die aan het strand wacht op de terugkeer van haar lover. Hartverscheurend en tegelijkertijd beeldschoon. Bovendien is de prachtige locatie alleen al een bezoekje meer dan waard!

Cantigas de amigo speelt op di 22 augustus in Amuz

 

ELISA
Is het einde van de zomer in zicht, en weet je niet goed wat je met je laatste cheque Klassieke Muziek aan moet? Geen probleem! Op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus kun je naar de jaarlijkse jongerenopera in deSingel. Opera en jongeren, die combinatie hoor je niet vaak. Nu wordt er jaarlijks door deSingel jongeren de kans gegeven om te proeven van een operaproductie, en brengen ze die ook zelf. Dit jaar staat L’Orfeo centraal, een operastuk gebaseerd op de Romeinse mythe van Orpheus en Eurydice. Het stuk krijgt een moderne twist, want het publiek, de zangers en de instrumentalisten worden ze uitgenodigd in een denkbeeldige wagon.

Jongerenopera Muziektheater Transparant 2017 – Orfeo Viajero speelt za 26 en zo 27 augustus in deSingel