Annuleren
Zoeken
×
 • Geen resultaten

  We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

 • Aan het zoeken

  De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

StuDay ambassadeurs

GEZOCHT: StuDay ambassadeurs

StuDay 2019 start nu!
Het concept, de programmatie en productie en wordt onder begeleiding van GATE15 handpicked, kritisch gewikt-gewogen door onze ervaringsdeskundigen: dé Antwerpe student. Dinsdag 19 maart zetten we de productie in een hogere versnelling met de StuDay kick-off 2019.

Op donderdag 26 september verwelkomen GATE15 en haar partners alle studenten met het grootste studentenfeest van het jaar: StuDay! Niet zomaar een gratis feestje, maar een evenement met 20 000 bezoekers, 4 podia met elk hun eigen stijl en 28 artiesten die het beste van zichzelf geven, 21 500 liter drank geschonken in 100 000 herbruikbare bekers, foodtrucks om te ontdekken en de klassieke festivalhap om te koesteren, verrassende cultuurervaringen en nagelbijtend spannende sportcompetities.

Het  team van GATE15 zoekt enthousiaste studenten die graag wilde ideeën spuien over wat er nodig is om er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van te maken.

Van muziek-aficionado’s, foodies, creatieve geesten, sportfreaks, eventplanners, stylisten in spe, cultuurfans in hart en nieren, tot connaisseurs van de Antwerpse studentenwereld… we need it all!

Wat houdt het in?

Kick-off / di 19 maart /17u-23u / Trix

In de kick-off genereren we op één avond onder professionele begeleiding zo veel mogelijk ideeën rond verschillende thema’s van StuDay. Inspirationals talks, een uitgebreide catering en een leuke incentive zorgen voor de nodige energie!

Denktank / di 2 april, di 23 april, di 7 mei 2019 / 18-21u / GATE15

De kick-off was een eerste grote ideation, maar betekent voor zij die willen ook het startpunt van een heel traject. Een heel traject? Ja zeker!

Zo zie je niet alleen het prille begin, maar zie je ook echt je eigen ideeën tot leven komen.

In drie denktank-sessies werken we waar nodig verder uit, jureren we of maken we een deel van de programmatie op. We communiceren op voorhand de thema’s die we aansnijden op een bepaalde avond, zodat je kan kiezen waar je je het liefste voor inzet.

Round up & BANG!

Vlak voor de zomervakantie verzamelen we om feedback te geven op de volledige puzzel van StuDay. Daarna kan ons productiehuis er mee aan de slag kan én zie jij de vertaling van jouw ideeën op het terrein tijdens StuDay 2019.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

 • Je studeert of studeerde recent af aan één van de participerende Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs.
 • Je hebt affiniteit met het Antwerpse studentenleven, pingpongt je ideeën graag met anderen en hebt er vooral veel zin in!

Wij bieden je

 • Een boeiend traject waarin je je stem kan laten horen en ervaring opdoet samen met medestudenten.
 • Een kans om jouw ideeën uit te werken en verwezenlijkt te zien.
 • Hospitality: een stevige maaltijd tijdens de kick-off, denktanks en op StuDay
 • Inspirational talks van experten uit het veld

Geïnteresseerd?
Schrijf je dan voor donderdag 14 maart 2019 hier in.

Nog vragen?
Contacteer ons via info@gate15.be, 03 292 31 70 of spring gerust eens binnen in GATE15.