Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

Bar Noord

De hotspots voor deze zomer!

De zomer is begonnen en ik trek de stad in om voor jullie de leukste hotspots op een rijtje te zetten. Bij deze, mijn favoriete plekjes om deze zomer een homemade ice tea te gaan drinken.

Bocadero (Waagnatie)

Bocadero is al enkele jaren de place to be tijdens de zomer maanden. Je kan er terecht op het terras om met je voeten in het strand te zitten maar ook onder het afdak om gezellig naar de muziek te luisteren. Hoe dan ook, hier geniet je van een mooie zonsondergang aan de Schelde. 
Rijnkaai 150, Antwerpen

Jardim

De meest hippe pop-up zomerbar bij uitstek is Jardim. Je vertoeft er in een oase van rust. Elk plaatsje op Jardim is echt pinterest waardig, net als de drankjes.
Scheldekaai 28, Antwerpen

Strongbow secret garden

Strongbow secret garden is de ideale plaats om tot rust te komen in een hippe omgeving. Strongbow serveert er naast hun eigen drankjes nog tal van andere lekkere dingen. De garden bevindt zich op een van mijn favoriete plaatsen: Het Zuiderpershuis.
Waalsekaai 14, Antwerpen

Bar Noord

Naast het geweldige park waar je in kan rondwandelen, de BBQ's waar je gratis gebruik van kan maken, kan je op Park Spoor Noord ook in Bar Noord terecht. De bar kijkt uit op de bekende fontein van het park, waar duizenden kinderen in spelen. Hier is het garanti gezellig. 
Park Spoor Noord