Kom werken bij GATE15!

Kom werken bij GATE15!

Ben jij op zoek naar de leukste studentenjob van de hele wereld? Dan hebben we goed nieuws: GATE15 werft aan!
We hebben drie vacatures in de aanbieding:
  • Suppoosten

We weten het, het is nog véél te vroeg om al aan de blok te denken. Maar, in december komt STUDY360 er weer aan! Hotspots worden blokspots, die veel inspirerender werken dan je eigen kot of die saaie bib. 😉
Om STUDY360 in goede banen te leiden, zoeken we suppoosten die ervoor zorgen dat alles rustig verloopt, studenten zich in- en uitchecken, het fruit is klaargezet … Daarnaast heb je ook de ruimte om zelf te studeren.
Ook om ervoor te zorgen dat alle activiteiten ’s avonds en in de weekends in onze zalen TARMAC, Meet & Greet en TAKEOFF goed verlopen zoeken we suppoosten.
  •  Gidsen voor de GATE15-Walkabouts

Kan jij je vrienden al rondleiden in ’t stad als een echte professional? Dan is dit de ideale studentenjob voor jou! Als gids voor de Walkabouts leid je (inter)nationale studenten rond en toon je hen de leukste chillplekjes en verborgen parels in Antwerpen. Verken alvast de routes met de Walkabouts uit onze Studentengids!
  • Streetteamleden

Als streetteamlid ben je verantwoordelijk om de GATE15-projecten onder de aandacht te brengen. Je taken zijn enorm gevarieerd: soms moet je posters plakken doorheen heel de koekenstad, andere keren ga je spreken in een aula of deel je Studentengidsen uit op campussen van universiteiten en hogescholen. Ben jij een bezige bij die graag een gevarieerde job wilt? Dan zit je zeker op je plek bij het streetteam!

Graag nog eens een overzicht van alle leukste studentenjobs ter wereld? Surf naar www.gate15.be/over-ons/werken-bij-ons en blijf de pagina in ’t oog houden, wie weet staat jouw droomjob er binnenkort bij!

Nog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichten