GATE15-maatregelen tegen corona

De overheid neemt strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen en de volksgezondheid te beschermen. Ook GATE15 houdt zich hieraan. Hieronder lees je wat dat concreet betekent, tot 5 april.

 

Dat betekent concreet bij GATE15 dat tem 5 april:

  • onze infobalie gesloten is. We staan wel via mail tot je dienst!
  • onze zalen niet geboekt kunnen worden. Heb je de zaal al eerder geboekt voor deze periode, dan krijg je van ons een telefoontje en/of mailtje om je te verwittigen van de annulatie.
  • er geen events plaatsvinden. Jammer, maar volg ons op facebook en instagram. We blijven geconnecteerd!

Ook onze locatiepartners houden zich mee aan de opgelegde maatregels:

  • TAKEOFFANTWERP_ en bar_TAKEOFF houden de deur gesloten tijdens deze periode.
  • het loket voor internationale studenten is gesloten. Indien je een afspraak had hier in deze periode, neem dan contact op met je onderwijsinstelling om een nieuwe afspraak te boeken in het loket van Deurne. Dienst vreemdelingenzaken is voor dringende zaken bereikbaar via mail op studentenloket.dl@antwerpen.be

Heb je praktische vragen over bepaalde diensten in Antwerpen tijdens deze periode, dan kan je steeds op de FAQ van de stad zoeken of bellen naar de infolijn van stad Antwerpen.

Voor vragen over op kot zijn in coronatijd, kan je terecht bij Kotweb.

Nog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichten